- Hjem>
- Mat og drikke >
- Studentmatkonferansen i Trondheim
Studentmatkonferansen i Trondheim
Studentmatkonferansen 2024 i Trondhem er avsluttet.
Tusen takk til alle som kom og bidro!
Tema på årets studentmatkonferanse var HVA DRIVER UTVIKLING
Program for konferansen
Onsdag 12. juni
Tidspunkt | Tema og foredragsholder |
---|---|
09.00 - 09.50 | Oppmøte og utdeling av program |
10.00 - 10.30 | Åpning |
10.30 - 11.00 | Ordfører Kent Ranum: Politikk driver utvikling |
11.00 - 11.30 | May Britt Hansen: Student i European Region of Gastronomy - hvordan kan studentene bidra til innovasjon og utvikling innenfor matproduksjon. |
11.30 - 11.45 | Pause |
11.45 - 12.30 | Aksel Tjora: Serveringssteder som møteplass |
12.30 - 14.30 | Messelunsj |
14.30 - 15.00 | Brit Melting: Matriket Midt |
15.00 - 15.30 | Studentmatprisen - presentasjon av kandidater |
15.30 - 16.30 | Avslutning og årsmøte i SIN Innkjøpssamarbeid SA |
19.00 - 19.45 | Intimkonsert med Are Hembre i Nidarosdomen |
20.00 - | Festmiddag Sit Kafe Kalvskinnet |
Torsdag 13. juni
Tidspunkt | Tema og foredragsholder |
---|---|
10.00 - 10.45: | Ole Petter Nyhaug: Forbrukerinnsikt |
10.45 - 11.00: | Pause, påfyll av kaffe mm |
11.00 - 11.45: | Metropolis: Rommet - design og arkitektur |
11.45 - 12.00: | Pause, påfyll av kaffe mm |
12.00 - 12.45: | Sjur Dagestad: Utvikling og innovasjon |
12.45 - 12.50 | Presentasjon av arrangør for Studentmatkonferansen 2025 |
12.50 - 13.00 | Avslutning og avtakking |
13.00 - 15.00: | Omvisning på Gløshaugen for de som ønsker det |
Innleggsholdere:
Kent Ranum, ordfører Trondheim Kommune
Aksel Tjora, professor, Insitutt for sosiologi og statsvitenskap
Brit Melting, Oi! Matriket Midt
Ole Petter Nyhaug, Gründer, innovatør og markedsanalytiker
Hans Christian Thomassen, Interiørarkitekt
Sjur Dagestad, Gründer, innovasjonsprofessor, forfatter, historiker og kunstner
May Britt Hansen, Daglig leder/CEO i Tronheim Tech Port