Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Mat og drikke >
  3. Studentmatkonferansen i Trondheim

Studentmatkonferansen i Trondheim

Studentmatkonferansen 2024 i Trondhem er avsluttet.

Tusen takk til alle som kom og bidro!

Tema på årets studentmatkonferanse var HVA DRIVER UTVIKLING

Program for konferansen

Onsdag 12. juni

Tidspunkt

Tema og foredragsholder

09.00 - 09.50

Oppmøte og utdeling av program

10.00 - 10.30

Åpning

10.30 - 11.00

Ordfører Kent Ranum: Politikk driver utvikling

11.00 - 11.30

May Britt Hansen: Student i European Region of Gastronomy - hvordan kan studentene bidra til innovasjon og utvikling innenfor matproduksjon.

11.30 - 11.45

Pause

11.45 - 12.30

Aksel Tjora: Serveringssteder som møteplass

12.30 - 14.30

Messelunsj

14.30 - 15.00

Brit Melting: Matriket Midt

15.00 - 15.30

Studentmatprisen - presentasjon av kandidater

15.30 - 16.30

Avslutning og årsmøte i SIN Innkjøpssamarbeid SA

19.00 - 19.45

Intimkonsert med Are Hembre i Nidarosdomen

20.00 -

Festmiddag Sit Kafe Kalvskinnet

Torsdag 13. juni

Tidspunkt

Tema og foredragsholder

10.00 - 10.45:

Ole Petter Nyhaug: Forbrukerinnsikt

10.45 - 11.00:

Pause, påfyll av kaffe mm

11.00 - 11.45:

Metropolis: Rommet - design og arkitektur

11.45 - 12.00:

Pause, påfyll av kaffe mm

12.00 - 12.45:

Sjur Dagestad: Utvikling og innovasjon

12.45 - 12.50

Presentasjon av arrangør for Studentmatkonferansen 2025

12.50 - 13.00

Avslutning og avtakking

13.00 - 15.00:

Omvisning på Gløshaugen for de som ønsker det

Innleggsholdere:

Kent Ranum, ordfører Trondheim Kommune

Aksel Tjora, professor, Insitutt for sosiologi og statsvitenskap

Brit Melting, Oi! Matriket Midt

Ole Petter Nyhaug, Gründer, innovatør og markedsanalytiker

Hans Christian Thomassen, Interiørarkitekt

Sjur Dagestad, Gründer, innovasjonsprofessor, forfatter, historiker og kunstner

May Britt Hansen, Daglig leder/CEO i Tronheim Tech Port

Meld deg på konferansen her!

Påmelding samskipnader


Påmelding leverandører