Hopp til innholdHopp til søk

Bruchetta

Bruchetta er både enkelt, kjapt og digg! I tillegg er det en super måte å bruke opp restene av tørt brød på.

Ingredienser til 1 porsjon

  • 2 Stk Brød

  • 0.5 Spiseskje Olivenolje

  • 1 Stk Hvitløk - ett fedd

  • 1 Stk Tomat

  • 0.5 Spiseskje Basilikum

  • 1 Spiseskje Olivenolje

Slik gjør du

  • Stek brødskivene på begge sider i en varm stekepanne med olje til de blir sprø og gylne.
  • Skjær hvitløksfeddet i to og gni brødskivene med snittflaten av hvitløken.
  • Kutt tomaten i små terninger. Finhakk basilikum. Bland tomat og basilikum sammen i en bolle med god olivenolje.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Anrett tomatsalaten på de sprø brødskivene rett før servering.